Internet.nl

internet.nl 100%

Creagraphy neemt beveiliging zeer serieus. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat onze websites via een betrouwbare methode in uw browser getoond wordt.

Een aantal organisaties, waaronder de overheid en de SIDN (Stichting Internet Domein Registratie)  vindt een goed werkend en veilig internet ook belangrijk. Daarom hebben zij gezamenlijk onder de naam Platform Internetstandaarden een test gemaakt (https://internet.nl) die uitzoekt hoe betrouwbaar en veilig een website communiceert.

De test die zij ontwikkeld hebben toetst websites op maar liefst 28 aspecten. De websites die wij bouwen voldoen aan al die aspecten, zelfs de lastigste. Wij zijn dan ook geregistreerd als 12e compliant hoster van Nederland op https://internet.nl/halloffame/hosters/.

Van de bijna 6 miljoen Nederlandse websites, is slechts een kleine 15000 websites op de goede manier beveiligd. Dat is slechts 2.5 promille.

Websites die wij maken en waarvan wij de domeinregistratie mogen doen, scoren altijd 100 procent op de test van internet.nl.

Zie hier bijvoorbeeld onze eigen website: https://internet.nl/site/creagraphy.nl/578185/