Het kernteam van Creagraphy bestaat uit eigenaren/specialisten Ineke en Ernst de Moor. Afhankelijk van de opdracht, breiden we ons team uit met professionals die 100% voldoen aan onze kwaliteitseisen, zoals tekstschrijvers, fotografen en grafische vormgevers. 

Ineke

Ineke de Moor
Ineke volgde de opleiding Grafisch Ontwerp en is de creatieveling binnen het kernteam. Zij is gespecialiseerd in webontwerp en de programmeertaal CSS. Haar kracht ligt in het bedenken van een strak ontwerp en in haar eindeloze geduld en toewijding bij het uitwerken daarvan.

 


Ernst
Ernst de Moor
Ernst is de computerexpert binnen het kernteam. Hij volgde de opleidingen elektrotechniek en softwareontwikkeling en is specialist in het programmeren. Heeft u lastige verzoeken? Ernst zoekt (en vindt) creatieve technische oplossingen die ook echt hout snijden.

 


Externe achterwacht
Als Creagraphy om prangende redenen (vakantie, ziekte, etc.) niet zelf verzoeken van opdrachtgevers kan afwikkelen, dan hebben we vaste afspraken met ontwikkelaar Arnoud van Delden van Whizzweb (https://online-ontzorger.nl). Hij neemt in die gevallen tijdelijk waar. Uiteraard levert ook hij de door Creagraphy toegezegde kwaliteit.