Header-2

 

 

Speciaal voor de beurs van ondernemersvereniging ZP-NET ontwikkelden we een plattegrond waarop geïnteresseerde ondernemers een plaats kunnen kiezen, aanklikken, en dan direct via iDeal betalen. (Dia 1)

Het systeem verstuurt automatisch een bericht aan de organisatie en de ondernemer krijgt direct na betaling een factuur via de mail.

De stands kunnen zelf op de kaart aangegeven worden, via co├Ârdinaten. Het is ook mogelijk om meerdere stands samen te voegen tot een groep. Daarnaast kan de prijs en eventueel een opmerking ingevoerd worden (Dia 2).

De beheerder kan, na inloggen, heel eenvoudig een overzicht opvragen van de standhouders met alle gegevens die ze op het aanmeldformulier hebben ingevoerd. Deze lijst kan met een druk op de knop als csv-bestand gedownload worden naar de eigen computer (dia 3).

In een ander scherm is een overzicht te zien van de status van de betalingen. Ook kan hiervandaan, als daar behoefte aan is, opnieuw een automatisch opgemaakte bevestigingsmail verstuurd worden (Dia 4).

 

Ledengegevens

 

De Woldse Weelde verhuurt twee vakantiehuizen die speciaal ingericht zijn voor kinderen die meervoudig gehandicapt zijn. Zo kunnen zij, samen met hun ouders, toch genieten van een vakantie in het mooie Drentse en Friese land. Op de website kan men meteen zien of de huisjes nog vrij zijn en desgewenst meteen een optie nemen voor de gewenst periode. (Dia 1)

Als men op een datum heeft geklikt verschijnt een overzicht met de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Als een datum al bezet is kan men ervoor kiezen om op de reservelijst te worden gezet, of het andere huisje te boeken, als dat nog wel vrij is (dia 2)

De beheerder ziet in het CMS direct de status van een bestelling en kan deze simpel aanpassen door op de knoppen in het overzicht te klikken.(dia 3).

In een ander beheerscherm kan de eigenaar van de website per periode aangeven welke prijzen er gelden. Deze tarieven zijn apart te beheren. Zo kan worden aangegeven wat de prijs per (mid)week, weekend of anderhalve week is. Ook kan er nog verschil worden gemaakt bij arriveren op maandag of vrijdag. Er is ook rekening gehouden met de wens van de klant om bepaalde reserveringsmogelijkheden uit te schakelen (bijvoorbeeld in de grote vakantie, dan kan men alleen hele weken boeken van vrijdag t/m vrijdag) (Dia 4).

 

E-learning

 

Grijs-top

Web-Op-Maat is een product van:

Logo Creagraphy

Volg ons ook op:

Facebook  LinkedIn  Twitter

 

Certificaten

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org  ipV6-certificaat

 

Wij zijn lid van:

Cross Media Collectief   Conn-X-e  ZP-NET

 

Lees onze Algemene Voorwaarden 
en onze Privacyverklaring