Webdesign, programmeren en hosting onder één dak

Webdesign
Wilt u een uniek webdesign? Creagraphy werkt intensief samen met een vast team grafische ontwerpers. 

Websites bouwen
Het opzetten van uw website is maatwerk, dat wij met een zelf ontwikkeld CMS (het beheersysteem) uitvoeren volgens het KISS-principe (Keep It Safe & Simple). Onze websites worden zoekmachinevriendelijk gebouwd om vindbaarheid in bijvoorbeeld Google goed mogelijk te maken. 

Hosting
Alle door Creagraphy ontwikkelde websites worden gehost op eigen webservers bij datacentra. Storingen komen niet of nauwelijks voor. En mocht er toch een storing optreden, dan verhelpen we die in no time. 

Voordelen van een zelfontwikkeld CMS
Ons CMS is op meerdere niveaus ultraveilig ontworpen, zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maakt dat ons contentmanagementsysteem moeilijk of duur? Nee, het CMS-systeem dat wij leveren is zeer betaalbaar en gebruiksvriendelijk. 

Problemen of vragen?
Als er zich een situatie voordoet met betrekking tot uw website die u zelf niet kunt oplossen, bieden wij snel en accuraat professionele hulp. 

Lees hier over onze expertise.

Creagraphy en het milieu
Creagraphy draagt het milieu een warm hart toe en beschikt over het certificaat ‘Groene Hoster’ van The Green Web Foundation. En dat kunnen bij lange na niet alle webbouwers zeggen! Zowel onze kantoorcomputers als de servers waarop onze websites worden gehost, werken namelijk 100% op groene stroom. Bovendien draait onze randapparatuur op door onszelf opgewekte zonne-energie. Omdat wij dus gebruikmaken van duurzaam internet door groene hosting mogen onze klanten, net als wijzelf, het CleanBit-logo voeren op hun website.